Referencer

Hvad siger mine kunder?

Jeg er en pige på 21, som for kort tid siden afsluttede et forløb, jeg startede hos Kimi for cirka 6 måneder siden i håb om at helbrede min vulvudyni (kroniske smerter i underlivet, svie, spændinger og ubehag).

En blanding af vaginalterapi, hjemme-øvelser og samtaler har gjort, at jeg har lært at lytte til min krops signaler, fået mere selvværd, fået mere kontrol over mit underliv (nemmere ved at holde på vandet) og jeg er sluppet af med stort set alle de smerter, jeg plejede at have dagligt i mit underliv og SÆRLIGT under samleje, som før var en meget ubehagelig oplevelse. – OG så har jeg fået min sexlyst tilbage igen!

Der skete store forbedringer hurtigere end jeg havde turde håbe på. Og har simpelthen fået så meget livsglæde tilbage, da det før var et problem som fyldte rigtig meget.

Kimi er utrolig sød, forstående og åben, så jeg fra første dag følte mig tryg ved at snakke med hende og åbne op omkring det her store problem, der fyldte så meget. Så Kimis hjælp kan varmt anbefales til jer der har lignende problemer! J

Mvh Anna. 🙂

 

Jeg er startet op ved Kimi i vaginal terapi. (2018)

Før jeg kom til Kimi, har jeg altid haft en bekymring om min vagina, bækken og knib var helt på plads. Dette skyldes at jeg for 5 år siden fik en grad 4 ruptur (bristning 4) da jeg skulle føde første gang. Jeg har været nysgerrig på om man kunne mærke min syning indvendigt eller om noget var gået ”i stykker” i mig. (som lægerne ikke har fortalt mig)

Først efter 3 år turde jeg at benytte spejl-øvelsen. Jeg tog et langt bad og satte mig til rette for at opdage at jeg så ganske fin ud i min vagina og min syning kun er en lille bitte tynd streng, som ved en sytråd. Skulderne blev lette men der sad stadig en frygt for alt det jeg ikke kunne se.

Jeg kan bare ikke have flere undersøgelser i mit underliv, som virker mere klinisk end menneskeligt. Efter 1 terapiforløb som indebar en tryg samtale og bækkenbundsøvelser har jeg kunne mærke forandringer i min vagina og bækken.

Mit bækken danser af lyst og glæde. Min vagina føler sig selvsikker og lystig.

Endvidere fik jeg de vaginale tryk ved Kimi. Hendes nænsomme og rolige måde at udføre behandlingen på, gør at man slapper af.

Bare hendes forklaring om, at jeg er helt som jeg skal være i mit underliv, der er ikke noget som føles forkert, fik endelig, efter 5 års bekymring, ALLE mine tanker væk på et split sekund.

Det jeg ikke har turde spørge min læge eller en gynækolog om, kunne Kimi berolige mig med.

Næste forløb omhandler så hvordan jeg med min partner kan genoptage stillinger, jeg synes at være umulige, grundet arvæv dannelse.

Stor ros, de varmeste anbefalinger og kæmpe tak fra mig og min vagina til Kimi for at fjerne unødvendige bekymringer og lette spændinger i underlivet. Det er mærkværdigt at være 33 år men have en vagina som føler sig som en teenager.

Desuden vil jeg nævne, at jeg selv er vaginal terapeut studerende og det er med henblik på at hjælpe kvinder efter fødsler, at jeg er startet på uddannelsen. Jeg synes det er for lang tid at gå 5 år med disse bekymringer og vil gerne hjælpe andre, som har haft det ubehageligt efter en fødsel.

Michelle Pedersen

 

Jeg er en kvinde med et hektisk liv, hvilket med årene har givet mig flere og flere spændinger i underlivet. Kimi har hjulpet mig af med spændinger og har hjulpet mig til en effektiv træning af min bækkenbund. Kimi benytter mange værktøjer i sin behandling og jeg har mødt en forståelse og har fået resultater, som jeg ikke har fået fra andre behandlere, hverken alternativt eller i det etablerede system. Jeg kan varmt anbefale Kimi til andre.

Hilsen Margrethe

 

Jeg var blevet godt og grundigt træt af min søde tand, og min dårlige vane med at spise slik og kage på autopiloten, faktisk uden at nyde det. Gennem hypnoterapi og samtale har jeg i den grad reduceret mit indtag af søde sager. Og når jeg spiser søde sager, så er det et bevidst valg som jeg nyder og tillader mig selv. Det er dejligt at mærke, at jeg kan finde bevidstheden frem og ikke mindst vide at jeg har styrken til at sige nej. Så gør det jo heller ikke noget at jeg har tabt 2 kg, selvom jeg ikke trængte til det. Tak for det.

Hilsen Margrethe