Personligt tror jeg på at alle mennesker har ret til et liv med masser af livskvalitet…Både mentalt og fysisk.

Hvad dette er for den enkelte er meget personligt, men eksempelvis kan det være at have et godt fysisk velvære, fri for smerter, i stand til at nyde hverdagen, og samvær med de mennesker man elsker.

Her er det så jeg kommer ind. Jeg ser det som min opgave at hjælpe folk til at få det bedst mulige velvære, indenfor de virkemidler jeg har, og i den udstrækning folk er parat til selv at tage ansvar for.

Jeg tror på, at det er så vigtigt for vores velvære at bevæge os og være i kontakt med vores krop. Derfor er det til stor hjælp for den enkelte at finde lige det som giver livskvalitet, er sjovt og får pulsen op. Og her er det at sex kunne komme ind.

Jeg har med årene lært mange forskellige terapiformer, så jeg kan vælge de rigtige redskaber til at hjælpe de mennesker, der kommer til mig.

Med en bred faglig uddannelse og erfaring er jeg klædt godt på til at de forskellige problemstillinger folk kan komme med. Jeg arbejder både med parterapi og individuel terapi og jeg bruger hypnose som en hurtig genvej til nye mønstre i dit liv.

Uddannelse:
Familie- og parterapeut HEG 2017
Hypnotisør NGH 2017
Vaginalterapeut fra Sexologiskolen 2016
Grundkursus i hypnoterapi 2016
Akupunktur for fysioterapeuter 2016
Den elastiske bækkenbund 2015
Sexolog 2014
Kraniosakralterapi 2003
Bindevævsmassage 2003
Børnebehandling KST 2002
Muskelterapi 2002
Specialuddannelse i bækkenbunden 2000
Fysioterapi 1993
Zoneterapi 1989