fbpx

Sexologens foredrag

Hvad foregår der i en sexologs konsultation? For mange er sex stadig tabu at tale om, endda med sin nærmeste partner, hos sexologen er intet for pinligt.

Har du tænkt over hvad der sker hos sexologen? Nu har du mulighed for at komme og høre mere om hvad andre søger hjælp til, og hvem ved måske er der også hjælp at hente for dig. Kom og hør om hvad der er normalt, hvor tit, hvor længe, hvordan gør de andre?

Mange oplever at det kan hjælpe rigtig meget at få talt med nogen om de svære tanker og følelser af ikke at være god nok, og det kan sexologen hjælpe med. Der er ingen der bliver udleveret, alle historier er anonymiseret.

Klik her hvis du vil se mine kommende foredrag på min Facebook side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *