fbpx

Sexologi

Hvad er sexologi?

Det er en snak om sex!
Det handler om sex ingen tvivl om det!

Og sex er et af vore grundlæggende behov på linie med søvn og sult, det er ikke en ligegyldig ting som vi bare kan ignorere. For nogen betyder det bare mere end for andre, og for nogen betyder det alt…

At gå til sexolog er at tage en af de ting alvorligt, som fylder meget i ens liv, men som man ikke kan tale med andre om. Her er det tilladt at spørge om alt og tale om alt. Intet er for dumt eller for pinligt. 9406557-vi-trnger-til-fornyelse-i-sexlivet—1 [60695]

Det mest private og for nogle tabubelagte emner.

Der foregår ikke nogen seksuelle handlinger hos sexologen.

Seksualitet er en meget væsentlig del af livet for de fleste mennesker og når det fungerer godt, smitter det af på andre områder af livet. Det gør det også, når det ikke fungerer. Sex er et af vore grundbehov og med til at holde os i live i længere tid, og få mere ud af livet mens vi er her.

Der kan være forskellige faser i livet, hvor sexlivet måske ikke kører på skinner. Så kan det være en hjælp at tale med en uddannet sexolog og få vendt problemstillingen.

Det kan f.eks. være efter utroskab, børnefødsler, efter skilsmisse, før skilsmisse og i overgangsalderen. Eller at man har været udsat for misbrug og overgreb.

Det kan også være at man har en fetich, eller synes man er mærkelig mht. sin seksualitet, da kan det hjælpe at tale med en sexolog.

Der kan opstå forskellige problemer, som eks. manglende eller nedsat lyst, manglende orgasmer, smerter ved samleje eller rejsningsbesvær.

Få hjælp i tide, gå ikke rundt med problemerne og lad dem vokse sig for store. Så længe der er liv, er der håb.

Mange mennesker oplever i overgangsalderen forskellige fysiske udfordringer i forhold til at kroppen bliver ældre og tror, at nu er deres sexliv slut, det var det. Men sådan er det ikke eller det behøver det ikke at være.

Kvinder kan eks. få problemer med tørre slimhinder og inkontinens, og så føler man sig ikke særlig sexet og sexlysten forsvinder, men det er der råd for.

overgang-prim.jpg

50 % af mænd mellem 40 og 80 år oplever perioder med rejsningsbesvær og for de fleste kan der gøres noget ved det.

Op mod 40 % af alle kvinder får ikke orgasme og tror ikke at de kan. Men det kan de. De skal bare lære det, og det giver så mange gevinster. Bedre immunforsvar, mere selvværd, større livsglæde, bedre parforhold, bedre blodcirkulation, færre problemer med overgangsalderen, færre hovedpiner, mere overskud og energi. Kort sagt; man lever længere og bedre.

Kom og få en samtale, så finder vi en løsning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid, så kontakt mig på

Tlf. 30510557

eller mail: info@kimisand.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *